Hibrid SNH 8605
Silaža Zrno Svinjereja Perad Živilska prehrana Biogas Stay Green
Klasa:
  • FAO 600
Dana:
132
Tip:
  • Zuban
Gustoća sjetva:
- zrno:
65.000 - 75.000 biljka/Ha
- silaža:
75.000 biljka/Ha

Snažan stroj za proizvodnju silaže i zrna

Stabljika: Snažnog vigora, uspravno postavljenog klipa na sredini stabljike, dobro razvijenog korijenovog sustava, snažnog i prilagođenog za potporu velikoj masi cijele stabljike. Izvanredno bogata lista masa.

Klip: vrlo velike elastičnosti (flex), dobro razvijen, s 16-18 redova zrna i velike dužine. Fleksibilnost se očituje u tome da reagira značajnim povećavanjem prinosa u slučaju povećavanja ulaganja u proizvodnju.

Prednosti: Izraženi „stay green“ efekt, visoka proizvodnja suhog zrna i visoki sadržaj lako probavljivih ugljikohidrata daje veliki energetski potencijalu silaže ili silaže šrota. Ima i visoke vrijednosti suhe tvari biomase. U usporedbi s ostalim hibridima koji se koriste za tu namjenu u potpunosti im se "pridružuje" te pripada samom vrhu. Zbog svoje prilagodljivosti sije se u svim klimatskim područjima u Italiji.

Namjena: za proizvodnju silaže ili zrna, izvanredno dobar za ishranu svinja.

Savjeti za upotrebu: Zbog odlične probavljivosti, izražene vlaknatosti i visokog udjela škroba, a na kraju i zbog velike proizvodnje biomase, ovaj hibrid je pozicioniran kao jedan od najboljih za proizvodnju silaže. Ipak, vrlo je preporučljiv za proizvodnju zrna ili za potrebe mlinske industrije za proizvodnju griza. Zbog niske razine linolenske kiseline odličan je izbor za hranjenje svinja.
 

Provjerite i našu ponudu betosnkih rešetaka
te ostale betonske galanterije u poljoprivredi

Kliknite ovdje